KÖPENHAMNSTURA

Köpenhamnstura

 

Söndagen den 26 november presenterar Öresund Cruise Line stolt att ombord MS Tilda få möjligheten att återuppleva Landskronas tura-tradition från Scarlett Lines tid.

Klockan 11.00 lämnar vi Skeppsbron i Landskrona och sätter kurs mot Köpenhamn.

Ombord serveras tre danska smörrebröd, baren är laddad med passande drycker och i spellistan är det idel dansk musik såsom Kim Larsen och Sanne Salomonsen.

En och en halvtimme senare ankommer vi Larsens Plads, precis bakom Nyhavn, och nu har alla gäster fem timmar att spendera i ett julpyntat Köpenhamn

Kom i julstämning Tivolis julmarknad Julmarknad i fristaden Christiania eller julmarknaden i Nyhavn. Passa på att handla julklappar i Köpenhamns alla mysiga butiker eller bara njut Köpenhamns restaurang och kulturutbud.

Vi kommer att sammanställa fyra olika guider på vad som passar att göra under 5 timmar i Köpenhamn. Shoppingguiden, Julmarknadsguiden, Krogguiden och Foodieguiden.

Klockan 18.00 bär det av hemåt och ombord MS Tilda serveras en danskinspirerad buffé med sill, lax och knaperstekt fläskestek med alla tillbehör. Därefter blir det party med DJ och vi förväntas anlända Landskrona klockan 20.30.

Pris=

Vuxen 995 kronor
Ungdom 595 kronor ( 5-15 år )

Inklusive båtbiljett La-Cph ToR, smörrebrödslunch, guidningstips och dansk buffé med sill, lax och fläskestek på hemvägen.

Turinformation

595 / 995

kr / person

Var: Landskrona

När: 26 november, 2023

Avgång 11:00

Avgångsdatum

Boka din skaldjurskryssning nedan

Avgång

Helsingborg

Avgång

Landskrona

Fler kryssningar att boka