Köpenhamnstura

Köpenhamnstura
Lördag den 22 december presenterar Öresund Cruise Line stolt att ombord MS Tilda få möjligheten att återuppleva Landskronas tura-tradition från Scarlett Lines tid.

Klockan 11.00 lämnar vi Skeppsbron i Landskrona och sätter kurs mot Köpenhamn.
Ombord serveras tre danska smörrebröd, baren är laddad med passande drycker och i spellistan är det idel dansk musik såsom Kim Larsen och Sanne Salomonsen.

En och en halvtimme senare ankommer vi Larsens Plads, precis bakom Nyhavn, och nu har alla gäster fem timmar att spendera i ett julpyntat Köpenhamn
Kom i julstämning Tivolis julmarknad Julmarknad i fristaden Christiania eller julmarknaden i Nyhavn. Passa på att handla julklappar i Köpenhamns alla mysiga butiker eller bara njut Köpenhamns restaurang och kulturutbud.

Vi kommer att sammanställa fyra olika guider på vad som passar att göra under 5 timmar i Köpenhamn. Shoppingguiden, Julmarknadsguiden, Krogguiden och Foodieguiden.

Klockan 18.00 bär det av hemåt och ombord MS Tilda serveras en danskinspirerad buffé med sill, lax och knaperstekt fläskestek med alla tillbehör. Därefter blir det party med DJ och vi förväntas anlända Landskrona klockan 20.30.

Pris 995 kronor

Inklusive båtbiljett La-Cph ToR, smörrebrödslunch, guidningstips och dansk buffé med sill, lax och fläskestek på hemvägen.

Turinformation

995

kr / person

Var: Landskrona

När: 22 december, 2022

Avgång 11:00

Åter 20:30

Boka din skaldjurskryssning nedan

Avgång

Helsingborg

Bokning avgång Helsingborg

Avgång

Landskrona

Bokning avgång Landskrona

Fler kryssningar att boka

Scroll to Top